Cautare

11363 de rezultate pentru "accident rutier bucuresti 13 11 2009brasov" (3.96 secunde)
La data de 22.03.2011, ora 06.00, politisti din cadrul Serviciului Furturi de Autovehicule, spjiniti de echipe din cadrul Politiei Capitalei - Serviciul Special de Interventie Rapida, Serviciul de Investigatii Criminale si din cadrul IGPR - Directia de Investigatii Criminale, in baza a 11 autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria Sectorului 1, pentru punerea in executare a 14 mandate de aducere emise de Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au efectuat o actiune pe raza sectorului 1 al Capitalei, ocazie cu care au depistat si condus la sediul Serviciul Furturi de Autovehicule, un număr de 12 persoane suspecte de comiterea unor furturi de autoturisme de provenienta straina, autohtona, dar si de furturi de oglinzi de la autoturisme de fabricatie straina, marci de lux, comise atat pe raza capitalei cat si pe raza judetelor Brasov, Salaj, Arad, Cluj, Satu-Mare si Iasi, dupa cum urmeaza:
A fost anchetat in Bucuresti si ulterior repus in functie. ... Fondator al Uniunii Vatra Romaneasca, deputatul PRM Vasalie Mois are 23 de procese pe rol impotriva sa (civile si penale), dintre care unul pentru ucidere din culpa a unui copil si ranirea altor 2 persoane intr-un accident rutier.
Premierul Adrian Nastase i-a transmis ieri o scrisoare presedintelui Statelor Unite ale Americii, George Bush, prin care ii adreseaza rugamintea de a se implica in solutionarea situatiei generate de tragicul accident rutier in care si-a pierdut viata basistul trupei Compact Teo Peter, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului.
Recent, fiicele si sotul Ancai Petrescu i-au invinuit pe medicii de la spitalele de urgenta din Timisoara si Bucuresti, pentru moartea arhitectei, grav ranita intr-un accident rutier (a depasit neregulamentar, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un Logan).
Oujidi, de 20 de ani, din Bucuresti, sector 2, care s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.
TANASE de 77 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga privind directia de deplasare a autoturismului la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Tudor de 41 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Solenza, pe Drumul Gazarului dinspre sos. Giurgiului catre Bdul.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 12:30, un minor de 10 ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea strazii Humulesti, pe marcajul pietonal, situat la intersectia cu str.
La data de 11 decembrie 2010, in jurul orei 11:48, R. MARGARETA de 71 de ani din Bucuresti a circulat pe str.
ION de 49 de ani din Bucuresti, a condus un tramvai, pe sos. Colentina dinspre Bucur Obor catre str. Doamna Ghica, iar dupa ce a trecut de imobilul cu nr.
SORIN de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Fiat, pe str. Ghe. Manu dinspre Calea Victoriei catre Calea Buzesti.
George de 35 de ani, din Bucuresti, autor al unui accident rutier produs la data de 20.11.2010, pe Soseaua Oltenitei din sectorul 4, in urma caruia a rezultat vatamarea corporala a unei persoane, autorul parasind locul faptei.
ANTOANETA de 62 de ani din Bucuresti, s-a angajat in traversarea aleei de acces a imobilului cu nr.2, situat pe str.
La data de 5 februarie, in jurul orei 11:00, I. Florin de 31 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen pe sos.
VLAD de 25 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Taberei dinspre str. Brasov catre str.
NICUSOR de 47 de ani din Bucuresti, care a condus un autoturism marca VW Passat, pe Calea Grivitei, sectorul 1, avand o concentratie alcoolica de 0,42 mg/l alcool in aerul expirat.
COSTINEL de 35 ani, din Bucuresti, a condus, un autoturism marca Renault Symbol, pe trotuarul din stanga al arterei Drumul Taberei, pe sensul dinspre str.
Sandu de 56 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii la culoarea rosie a semaforului pietonal. Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea zero si i-au fost recoltate probe biologice in vederea stabiliriii alcoolemiei.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
Cinci copii au fost raniti in urma unui accident rutier in Dambovita. ... O singura persoana adulta va fi transferata la spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un traumatism cranian.
google-analytics.com